Sorteer opties
  • Oppervlakte
  • Prijs
  • Uitgelicht
Grid
List

VERHUURD

Lomanstraat 101 II 1075 PZ, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
15Foto's
Ruim, licht en luxe appartement met 3 balkons in een van de mooiste straten van Oud Zuid. Gelegen in een rustige straat, nabij het Vondelpark, winkels en goede restaurants! Tevens zijn OV en de ring goed bereikbaar. De woning is GEMEUBILEERD.Indeling: Entree via het gemeenschappelijk trappenhuis naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Woonkamer met open keuken aan de voorzijde.
€1.750 Per maand

VERHUURD

Schubertstraat 2 C 1077 GS, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
20Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en een balkon gelegen in een rustige straat van de Apollobuurt (Oud Zuid).Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Entree met ruime hal. Royale en zeer lichte woonkamer met luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Eerste slaapkamer en badkamer 1.
€2.250 Per maand

VERHUURD

Lekstraat 140 H 1079 EX, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
19Foto's
Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement op de begane grond met riante tuin.IndelingMiddels een eigen entree op de begane grond betreed u dit ruime appartement. De hal die doorloopt tot het achterste gedeelte van het appartement geeft bij binnenkomst aan de rechter zijde toegang tot de kleinere slaapkamer. Met zijn ruime afmetingen erg geschikt als gastenkamer en werkkamer.
€2.500 Per maand

VERHUURD

Overtoom 542 III 1054 LM, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
15Foto's
Luxe gerenoveerd, GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement aan de Overtoom met balkon aan de achterzijde en woonkamer met open keuken.Indeling:Vanuit het centrale trappenhuis bereikt u de entree op de derde etage. Deur met toegang tot woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van o.a. ijskast, vriezer, gasfornuis en vaatwasser.
€1.850 Per maand

VERHUURD

Overtoom 542 II 1054 LM, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
15Foto's
Newly renovated, UNFURNISHED 2 bedroom apartment on the Overtoom with balcony on the backside and living room with open kitchen.LayoutVia the communal entrance you will reach the apartment located on the 2nd floor. Door to access the living room with open kitchen. The kitchen comes fully equipped with f.e. fridge, freezer, dishwasher, gas cooktop and dishwasher.
€1.850 Per maand

Appartement te huur

Blasiusstraat 30 III 1091 CS, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
18Foto's
LET OP! MAX. 2 DELERS TOEGESTAAN.Compleet gerenoveerd en gestoffeerd appartement met 3 slaapkamers en een ruim terras gelegen in rustige straat grenzend aan de Amstel.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de derde verdieping.Derde verdieping;Entree, hal met separaat toilet en fontein. De woonkamer met open keuken is gelegen aan de achterzijde van het pand.
€1.950 Per maand

VERHUURD

Kuipersstraat 70 III 1074 EN, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
15Foto's
Compleet gerenoveerd GEMEUBILEERD appartement met 1 slaapkamer en 1 werkkamer gelegen in hartje Pijp te Amsterdam.Indeling: Gemeenschappelijke entree. Privé entree op derde verdieping. Hal met separaat toilet met fontein. Lichte royale woonkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. Luxe open keuken v.v. alle inbouwapparatuur.
€1.595 Per maand

VERHUURD

Keizersgracht 500 B, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
20Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd luxe 2 slaapkamer appartement gelegen aan de Keizersgracht!Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, trap naar de derde verdieping.Derde verdieping;Zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken met een prachtig uitzicht over de gracht. De open keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur.
€2.650 Per maand

VERHUURD

Ceintuurbaan 438 H 1074 EC, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

3Slaapkamers
2Badkamers
24Foto's
Gerenoveerd en GESTOFFEERD 3 slaapkamer appartement aan de Ceintuurbaan in de populaire de Pijp.DELEN NIET MOGELIJK!Indeling:Middels de eigen entree bereikt u de ruime woonkamer en eetkamer met open keuken die zich bevindt aan de achterzijde van het appartement. Vanuit deze achterzijde van het appartement is het tevens mogelijk om de achtertuin te bereiken. De keuken is voorzien van alle gemakken.
€2.495 Per maand

VERHUURD

Keizersgracht 500 A, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
19Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd luxe 2 slaapkamer appartement met zonnig balkon gelegen aan de Keizersgracht!Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, hal met separaat toilet. Zeer lichte woonkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht over de gracht. De open keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur.
€2.250 Per maand

VERHUURD

Jan Bernardusstraat 10 III 1091 TT, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
20Foto's
--ENGLISH TRANSLATION BELOW--Gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement in de Transvaalbuurt.Indeling:Middels gemeenschappelijke entree bereikt u dit appartement op de derde etage. Het appartement biedt middels de hal toegang tot de ruime woonkamer en eetkamer met open keuken die zich bevindt aan de achterzijde van het appartement.
€2.000 Per maand

VERHUURD

Crack-State 1082 TW, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
16Foto's
Ruim en licht (GEMEUBILEERD) appartement voorzien van LIFT, 2 slaapkamers, een balkon en separate berging op loopafstand van de Zuidas.Indeling;Gemeenschappelijke entree, lift en trappenhuis naar de derde verdieping.Derde verdieping:Entree, hal, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals oven, vaatwasser, koelkast, vriezer, 4 pits gaskookplaat en wasmachine/droger combinatie.
€1.700 Per maand
473 Gevonden resultatenPer pagina