Omschrijving

Ruim dubbel GESTOFFEERD bovenhuis van ca. 130 m² met eigen entree, grote ruime woonkamer met veel lichtinval, 3 slaapkamers, een diep balkon, en een groot dakterras, gelegen op een top locatie in zuid!

Indeling

Eigen opgang naar de tweede verdieping. Hal met toilet, garderobe en toegang tot de ruime lichte woonkamer met hoge plafonds. De woonkamer is voorzien van grote ramen en een ruim balkon aan de achterzijde. Tevens is via de woonkamer toegang tot een open keuken met diverse inbouwapparatuur.
Middels de vaste trap komt u op de overloop op de derde etage welke toegang biedt tot alle vertrekken. Aan de achterkant van het appartement bevindt zich de ouderlijke slaapkamer. De tweede en derde slaapkamer zijn aan de voorkant gelegen. Via de overloop is de ruime inloopkast, luxe badkamer en de trap naar het grote dakterras met dakopbouw bereikbaar. Verder is er nog een aparte kast voor de wasmachine en droger.

Locatie

De woning is gelegen in de Valeriusstraat, tussen de Emmastraat en de Cornelis Schuytstraat, deze laatste bekend om zijn diverse exclusieve winkels en op steenworp afstand van het Vondelpark. Alle voorzieningen zoals scholen en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij gelegen, evenals het winkelaanbod van de Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat enerzijds en culturele uitgaansgelegenheden zoals het Rijksmuseum en het Concertgebouw anderzijds. Doordat de ringweg A10 binnen enkele minuten bereikbaar is en ook het openbaar vervoer (diverse tram- en busverbindingen) binnen bereik zijn, bent u in enkele minuten de stad in en uit.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1071 ML
Valeriusstraat 60 II
2
E4° 52' 12.8''
N52° 21' 16.8''
Kenmerken buurt
5 Minuten
15 Minuten
15 Minuten
15 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
30 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Valeriusstraat 60 II 1071 ML, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

3 Slaapkamers
1 Badkamers
130 m²
€3.950 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €3.950 Per maand
Huur prijs : Exclusief
Beschikbaar vanaf : 07-11-2022
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Oppervlakte : 130 m²
Bouwjaar : 1904
Dubbel glas : Gedeeltelijk
Contact