Sorteer opties
  • Oppervlakte
  • Prijs
  • Uitgelicht
Grid
List

VERHUURD

Nicolaas Maesstraat 38 II 1071 RB, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
21Foto's
Zuid!Indeling:Gemeenschappelijk entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, royale hal met separaat toilet en kastruimte. Ruime woonkamer en-suite met aan de voorzijde het balkon gelegen op het Zuiden. Aan de achterzijde is de open luxe keuken gesitueerd met een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Tevens is er een frans balkon aanwezig.
€2.350 Per maand

VERHUURD

Lomanstraat 101 II 1075 PZ, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
15Foto's
Ruim, licht en luxe appartement met 3 balkons in een van de mooiste straten van Oud Zuid. Gelegen in een rustige straat, nabij het Vondelpark, winkels en goede restaurants! Tevens zijn OV en de ring goed bereikbaar. De woning is GEMEUBILEERD.Indeling: Entree via het gemeenschappelijk trappenhuis naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Woonkamer met open keuken aan de voorzijde.
€1.750 Per maand

VERHUURD

Lekstraat 140 H 1079 EX, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
19Foto's
Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement op de begane grond met riante tuin.IndelingMiddels een eigen entree op de begane grond betreed u dit ruime appartement. De hal die doorloopt tot het achterste gedeelte van het appartement geeft bij binnenkomst aan de rechter zijde toegang tot de kleinere slaapkamer. Met zijn ruime afmetingen erg geschikt als gastenkamer en werkkamer.
€2.500 Per maand

VERHUURD

Overtoom 542 III 1054 LM, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
15Foto's
Luxe gerenoveerd, GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement aan de Overtoom met balkon aan de achterzijde en woonkamer met open keuken.Indeling:Vanuit het centrale trappenhuis bereikt u de entree op de derde etage. Deur met toegang tot woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van o.a. ijskast, vriezer, gasfornuis en vaatwasser.
€1.850 Per maand

VERHUURD

Overtoom 542 II 1054 LM, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
15Foto's
Newly renovated, UNFURNISHED 2 bedroom apartment on the Overtoom with balcony on the backside and living room with open kitchen.LayoutVia the communal entrance you will reach the apartment located on the 2nd floor. Door to access the living room with open kitchen. The kitchen comes fully equipped with f.e. fridge, freezer, dishwasher, gas cooktop and dishwasher.
€1.850 Per maand

VERHUURD

Keizersgracht 500 A, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
19Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd luxe 2 slaapkamer appartement met zonnig balkon gelegen aan de Keizersgracht!Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, hal met separaat toilet. Zeer lichte woonkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht over de gracht. De open keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur.
€2.250 Per maand

VERHUURD

Jan Bernardusstraat 10 III 1091 TT, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
20Foto's
--ENGLISH TRANSLATION BELOW--Gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement in de Transvaalbuurt.Indeling:Middels gemeenschappelijke entree bereikt u dit appartement op de derde etage. Het appartement biedt middels de hal toegang tot de ruime woonkamer en eetkamer met open keuken die zich bevindt aan de achterzijde van het appartement.
€2.000 Per maand

VERHUURD

Singel 75 I 1012 VE, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

0Slaapkamers
1Badkamer
9Foto's
Compleet gerenoveerd moderne en lichte GESTOFFEERDE studio, gelegen op de gezellige Singel in het centrum van Amsterdam. Op de eerste etage. Met o.a. de Jordaan en het Centraal Station om de hoek, bevindt dit appartement zich op de perfecte locatie.Indeling:Via de gemeenschappelijke entree op de begane grond leidt het trappenhuis naar het appartement op de eerste verdieping.
€1.150 Per maand

VERHUURD

Singel 75 III 1012 VE, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
16Foto's
Compleet gerenoveerd modern en licht 2-kamer appartement (gestoffeerd), gelegen op de gezellige Singel in het centrum van Amsterdam. Verdeeld over de derde en vierde etage. Met o.a. de Jordaan en het Centraal Station om de hoek, bevindt dit appartement zich op de perfecte locatie.Indeling:Entree op derde etage, moderne keuken met inbouwapparatuur.
€1.700 Per maand

VERHUURD

De Clercqstraat 87 I 1053 AG, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
14Foto's
Compleet luxe gerenoveerd 3 kamer appartement met balkon. Het hele pand is gerenoveerd, inclusief het trappenhuis. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen met een luxe uitstraling, de woning is tevens v.v. zeer goede isolatie. Om de hoek van de Hallen!Indeling;Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste verdieping, entree, hal met separaat toilet en wasruimte.
€1.750 Per maand

VERHUURD

Rijnstraat 35 I, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

3Slaapkamers
1Badkamer
16Foto's
MAG MET MAX. 3 WERKENDE DELERS BEWOOND WORDEN. NIET GESCHIKT VOOR STUDENTEN!Zeer licht en goed ingedeeld 3 slaapkamer appartement met twee balkons gelegen in de gezellige Rivierenbuurt.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping:Entree, hal met separaat toilet, wasruimte en dubbele deuren naar de lichte woonkamer met balkon en met open keuken v.v.
€2.250 Per maand

VERHUURD

Van Woustraat 60 II 1073 LN, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
11Foto's
Gerenoveerd en GESTOFFEERD appartement met 2 slaapkamers en balkon op de gezellige van Woustraat in het hart van "de Pijp"LayoutMiddels de gezamenlijke entree bereikt u dit charmante appartement gelegen op de tweede etage. U stapt vanuit de hal direct het appartement binnen in de lichte woonkamer met open keuken.
€1.850 Per maand
323 Gevonden resultatenPer pagina