Sorteer opties
  • Oppervlakte
  • Prijs
  • Uitgelicht
Grid
List

VERHUURD

Magalhaensplein 22 I 1057 VG, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
16Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers gelegen in de De Baarsjes.Indeling:Gemeenschappelijke buitentrap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping;Privé entree, ruime hal met een bergkast, wasruimte, separaat toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De separate keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur.
€1.650 Per maand

VERHUURD

Magalhaensplein 18 I 1057 VG, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
16Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers gelegen in de De Baarsjes.Indeling:Gemeenschappelijke buitentrap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping;Privé entree, ruime hal. Lichte royale woonkamer aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde is de separate keuken v.v. diverse inbouwapparatuur gelegen. Beide slaapkamers zijn ook aan de achterzijde gelegen.
€1.650 Per maand

VERHUURD

Hunzestraat 127 hs, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
14Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd 2 slaapkamer begane grond appartement voorzien van een heerlijke achtertuin!Indeling:Prive entree, hal met separaat toilet en kast met de wasmachine/droger aansluiting. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde, naast de woonkamer. Royale en lichte woonkamer voorzien van erker.
€1.850 Per maand

VERHUURD

Jacob van Lennepstraat 12 2V 1053 HH, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
12Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd 1 slaapkamer appartement gelegen in Oud-West.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Entree, woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een garderobekast.
€1.425 Per maand

VERHUURD

Baarsjesweg 157 III 1057 HM, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
18Foto's
Compleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en een prachtig dakterras gelegen op de rand van De Baarsjes en Oud-West.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping. Entree tot de woning, hal met inbouwkasten, trap naar de derde verdieping.Derde verdieping;Royale en zeer lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon (gelegen op het oosten).
€2.000 Per maand

VERHUURD

Baarsjesweg 157 I 1057 HM, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
15Foto's
Compleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en 2 balkons gelegen op de rand van De Baarsjes en Oud-West.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping;Entree, hal, separaat toilet met fontein en wasruimte.
€1.800 Per maand

VERHUURD

Hoofdweg 45 II 1058 AW, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
15Foto's
Compleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en een werk/was/berg kamer gelegen op de rand van De Baarsjes en Oud-Zuid.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, hal, separaat toilet met fontein. Zeer lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon (gelegen op het oosten) en luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur.
€1.750 Per maand

VERHUURD

Elisabeth Wolffstraat 70 II 1053 TW, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
13Foto's
Compleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers gelegen in Oud-West.Indeling: Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, hal met separaat toilet met fontein en wasruimte. Lichte royale woonkamer en luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur.
€1.750 Per maand

VERHUURD

Vespuccistraat 31 I 1057 CK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
12Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers gelegen in de De Baarsjes.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping;Entree, hal met separaat toilet met fontein. Lichte royale woonkamer en luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur.
€1.700 Per maand

VERHUURD

Van Eeghenstraat 113 II 1071 EZ, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

4Slaapkamers
2Badkamers
24Foto's
Compleet gerenoveerd en ruim dubbel bovenhuis (GESTOFFEERD) met 4 slaapkamers, 2 badkamers en royaal balkon gelegen op een toplocatie!Indeling;Privé opgang, trappenhuis naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Overloop met separaat toilet en fontein en een inbouwkast (garderobe).
€4.000 Per maand

VERHUURD

Agamemnonstraat 65 I 1076 LS, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
13Foto's
Beschikbaar voor max. 24 maanden!Modern en luxe gerenoveerd 1 slaapkamer appartement (GESTOFFEERD) met balkon gelegen in de geliefde Stadionbuurt nabij de Zuidas/ WTC, de trein naar Schiphol en het Olympiaplein.Indeling:Gemeenschappelijke buitentrap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping:Eigen entree, hal met intercom en inpandige berging.
€1.800 Per maand

VERHUURD

Eikenrodelaan 67 hs 1181 DG, Amstelveen, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
16Foto's
Compleet en hoogwaardig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement met tuin gelegen op een zeer gewilde locatie in Amstelveen Randwijck.Indeling:Entree met goede ruimte voor garderobe. Bij binnenkomst ligt de grote slaapkamer aan de voorzijde en de gastenkamer aan de zijkant van het appartement.
€1.850 Per maand
283 Gevonden resultatenPer pagina