Sorteer opties
  • Oppervlakte
  • Prijs
  • Uitgelicht
Grid
List

VERHUURD

Kinderdijkstraat 63 II 1079 GD, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

4Slaapkamers
1Badkamer
34Foto's
Royaal, modern en bijzonder licht GESTOFFEERD dubbel bovenhuis van ruim 120m2, met twee balkons en een riant dakterras van ca. 40m2. gelegen in de populaire Rivierenbuurt.Dit fantastische bovenhuis is gelegen in een pand gebouwd in 1936 en is verdeeld over de tweede en derde verdieping met een entree op de eerste verdieping en een riant dakterras.
€3.500 Per maand

VERHUURD

Kerkstraat 404 1017 JC, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

4Slaapkamers
3Badkamers
31Foto's
Zeer luxe, charmant en uniek herenhuis op een van de beste locaties in Amsterdam Met maar liefst 203m2 woonruimte en ong. 40m2 buitenterras op het zuiden. Dit unieke pand is 7 jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van dubbel glas.Gestoffeerd, 4 slaapkamers, 3 badkamers en een garage.
€8.950 Per maand

verhuurd

Oudeschans 116 1011 LE, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
21Foto's
Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement in karakteristiek (monument) pand aan de gracht. Gelegen op de hoek van de Oudeschans en de Korte Dijkstraat.Indeling:U betreed de woning op de bel etage. De woning bestaat uit 3 lagen, de bel etage, de eerste verdieping en het souterrain.In de hal is er toegang tot een kleine slaap/werk kamer aan de voorzijde van het pand.
€2.650 Per maand

VERHUURD

President Allendelaan 299, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
1Parkeerplaatsen
15Foto's
Ruim 2 slaapkamer appartement GESTOFFEERD en voorzien van berging en parkeerplaats. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een modern complex aan het Sloterpark genoemd “ ‘t Waterfort”Indeling:Middels de gezamenlijke entree bereikt u met de lift het appartement op de tweede verdieping.U betreed het appartement in de hal.
€1.850 Per maand

VERHUURD

Schubertstraat 2 1077 GS, Amsterdam, Nederland Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
11Foto's
Compleet gerenoveerd en GESTOFFEERD 1 slaapkamer appartement gelegen in een rustige straat van de Apollobuurt (Oud Zuid).Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping:Entree, hal met separaat toilet. Royale en zeer lichte woonkamer met luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer met badkamer ensuite.
€2.200 Per maand

VERHUURD

Brederodestraat 103 1054 VD, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
18Foto's
Gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement op de vierde etage. Met een ruim balkon en riant dakterras.Indeling:Middels de gezamenlijke entree bereikt u de derde etage waar zich de entree van het appartement bevindt. Hier betreed u de hal die ruimte biedt voor een garderobe. De trap brengt u naar de vierde etage. Hier bevindt zich de gang die toegang geeft tot alle ruimtes.
€2.650 Per maand

VERHUURD

Derde Kostverlorenkade 6-II 1054 TN, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
12Foto's
Compleet gerenoveerd en GESTOFFEERD luxe 2 slaapkamer appartement gelegen aan de Derde Kostverlorenkade 6 II.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Ruime woonkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht op de kade.
€1.900 Per maand

VERHUURD

Keizersgracht 451 II 1017 DK, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
16Foto's
Schitterend en luxueus 2 slaapkamer GESTOFFEERD appartement, zicht op de gracht en een subliem dakterras van ca. 56 m2. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een fraai monumentaal pand aan de Keizersgracht en kenmerkt zich o.a. door het mooie uitzicht en de giga "daktuin".Het appartement is gelegen tussen de Leidsestraat en Leidsegracht, nabij de Spiegelgracht.
€2.500 Per maand

Verhuurd

Jonas Daniel Meijerpleijn 19 Hs 1011 RG, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
22Foto's
Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement gelegen op het bijzondere J.D. Meijerplein.Op loofafstand van de Hortus, Nemo, Artis maar ook Carre, en de Hermitage vindt u dit knusse begane grond appartement. Het pand zelf is een Rijksmonument en het J.D.
€2.750 Per maand

VERHUURD

Delistraat 32 Hs 1094 CW, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

3Slaapkamers
1Badkamer
17Foto's
Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD begane grond appartement met 3 slaapkamers en strak aangelegde tuin op de Delistraat in Amsterdam Oost.Indeling:Via de eigen entree betreedt u de woning in de hal. Hier bevindt zich de meterkast en het ruime separate toilet met fontein.Vanuit de hal een deur naar de woonkamer met open keuken.
€2.750 Per maand

VERHUURD

Mauritslaan 10 huis 1182 BC, Amstelveen, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
14Foto's
Compleet gerenoveerde GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement met tuin aan voor en achterzijde van de woning. op een van de mooiste plekjes in Amstelveen nabij alle voorzieningen en toch ook binnen enkele minuten van Amsterdam. Op 10 minuten loopafstand van de Amity.
€2.400 Per maand

Verhuurd

Eerste Oosterparkstraat 101-II 1091 GW, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
18Foto's
Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement gelegen op de tweede etage.Indeling:Middels de gezamenlijke entree bereikt u het appartement op de tweede etage.U betreed het appartement in de hal, vanuit hier zijn alle ruimtes toegankelijk.De woonkamer met open keuken is aan de straatzijde gelegen en kijkt met drie prachtige ramen uit over een wijds gedeelte van de Wibautstraat.
€1.800 Per maand
449 Gevonden resultatenPer pagina