Omschrijving

Gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement in het hart van de stad.
Gelegen aan de Egelantiersgracht met vanuit diverse kamers uitzicht op de gracht.

Beschikbaar voor max 24 maanden.

Indeling:

Middels een gezamenlijk trappenhuis bereikt u de voordeur van het appartement. U betreedt de woning in de hal met een goede ruimte voor garderobe en waar zich tevens het toilet bevindt. Vanuit de hal komt u in het woongedeelte, een kleine gang scheidt de keuken van de woonkamer.
De keuken ligt aan de achterzijde van het appartement en is voorzien van een ijskast en vriezer, een oven, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. Aan beide zijden van de keuken bevindt zich een aanrechtblad.

De woonkamer is heerlijk licht en ruim en biedt een fantastisch uitzicht over de Egelantiersgracht. Omdat de woonkamer op de bel etage ligt zit u niet in het zicht maar kunt u heerlijk genieten van de stad. Op het zuiden gelegen met een prachtige raampartij die helemaal open kan is het volop genieten van de zon.

Een vaste trap naar de eerste etage waar de grote en kleine slaapkamer zich bevinden. Gescheiden door een badkamer en de overloop. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel en inloop douche.
De bank en het kastje zijn onderdeel van het gehuurde.

Ligging:

In het hart van de stad, en gelegen aan een van de mooiste grachtjes van de stad. Rondom zeer goed bereikbaar middels openbaar vervoer.
Zowel het Leidseplein als de Marnixstraat bieden diverse opties voor gebruik van tram en bus. Tevens om de hoek gelegen van busstation Elandsgracht. Diverse originele boetiek winkeltjes bevinden zich op loopafstand in de “Negen straatjes”. Het Vondelpark en Museumplein kunnen te voet bereikt worden.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks volgens CPI.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
A
: Centrale verwarming
: Volledig uitgerust
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1015 RS
Egelantiersgracht
598
0
E4° 52' 42.7''
N52° 22' 31.9''
Kenmerken buurt
5 Minuten
5 Minuten
30 Minuten
10 Minuten

Verhuurd

Egelantiersgracht 598 1015 RS, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
64 m²
€2.500 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.500 Per maand
Huur prijs : Exclusief
Beschikbaar vanaf : direct
Uitzicht : Gracht
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 64 m²
Bouwjaar : 1971-1980
Dubbel glas : Ja
Contact