Omschrijving

DEZE WONING IS NIET BESTEMD VOOR DELERS
Geheel gerenoveerd 5 kamer appartement met 2 badkamers en royale achtertuin met schuur op het westen (avondzon).

Woonomgeving:
De woning ligt in een gewilde woonomgeving, op loopafstand van winkels, supermarkten en horecagelegenheden aan het Hoofddorpplein, de Zeilstraat en de Amstelveenseweg. In de directe omgeving zijn er verschillende recreatiegebieden: het Vondelpark, de Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het Rembrandtpark. Ook zijn er diverse sportvoorzieningen in de buurt, zoals Basic Fit, CrossFit Amsterdam, Sportpark De Schinkel, voetbalclub AVV Swift en hockeyclubs Amsterdam, Hurley en Pinoké (Amsterdamse Bos).

Bereikbaarheid:
Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS stations Amsterdam Zuid en Lelylaan, tramlijnen 1, 2 en 17, de metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor b.v. Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is.

Indeling:
Entree, tochtportaal, hal, woonkamer aan de voorzijde gelegen. Luxe half-open keuken met alle inbouwapparatuur. Dubbele deuren naar de riante achtertuin met schuur. Slaapkamer met vaste kast en toegang tot de tuin. Luxe badkamer v.v. douche, zwevend toilet en wastafelmeubel.

Trap naar souterrain; ruime hal met wasmachine en droger, 3 slaapkamers waarvan 2 grote en 1 kleinere. De grote slaapkamers hebben beiden kasten. Tweede badkamer v.v. douche, zwevend toilet en dubbel wastafelmeubel.

Huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
D
: Centrale verwarming
: Volledig uitgerust
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
Haarlemmermeerstraat
152 hs
1058 KJ
0
E4° 51' 0.7''
N52° 21' 8.3''
Kenmerken buurt
2 Minuten
18 Minuten
8 Minuten

VERHUURD

Haarlemmermeerstraat 152 hs, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

4 Slaapkamers
2 Badkamers
115 m²
€2.500 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.500 Per maand
Beschikbaar vanaf : 01 March 2017
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Oppervlakte : 115 m²
Bouwjaar : 1906-1930
Dubbel glas : Ja
Contact