Omschrijving

Woning is beschikbaar voor max. 2 jaar.

Een mooi en licht gestoffeerd appartement met drie slaapkamers en een groot dakterras (20+ m2) bereikbaar vanuit de eetkamer. Het appartement is ca. 140 m2 en beschikt over hoge plafonds, meerdere vaste kasten (inclusief wasruimte / berging), originele details (ornamenten plafond) en dubbele beglazing.

Indeling:
Hal, trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping;
Overloop met separaat toilet en bergruimte. Ruime woonkamer (ensuite) met open keuken. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals: oven, koelkast, vriezer en een 4 pits gaskookplaat. Het grote en zonnige dakterras is direct bereikbaar vanuit de eetkamer en de keuken.
Trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping;
Overloop met toegang tot alle kamers. Berging / wasruimte. Drie slaapkamers, waaronder de master aan de voorzijde met een erker en garderobekast. De badkamer is voorzien van een separate douche, dubbele wastafels, tweede toilet en een ligbad (volledig gerenoveerd vorig jaar).

Het appartement is gelegen in een rustige straat in Amsterdam-Zuid, het Vondelpark ligt om de hoek. Diverse restaurants en cafés liggen op loopafstand. Er is geen wachtlijst voor een parkeervergunning en het appartement is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Veel goede scholen in de omgeving, waaronder de Britse school.

Huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
Okeghemstraat
7-I
1075 PJ
1
E4° 51' 46.7''
N52° 21' 8.2''
Kenmerken buurt
5 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
2 Minuten

VERHUURD

Okeghemstraat 7-I, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

3 Slaapkamers
1 Badkamers
140 m²
€2.650 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.650 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : 07-11-2021
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Oppervlakte : 140 m²
Bouwjaar : 1912
Dubbel glas : Ja
Contact