Omschrijving

Schitterend goed onderhouden appartement met 4 slaapkamers en walk in kledingkast, gashaard en royaal terras. De woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping op prachtige locatie in de Cornelis Schuytstraat tegen het Vondelpark aan.

Indeling; stenen trap naar beletage, entree, eigen opgang naar de eerste verdieping, hal met separaat toilet, kleinere slaapkamer, lichte woonkamer en-suite met aan de voorzijde een balkon en gashaard en aan de achterzijde dubbele openslaande deuren naar het riante terras. De halfopen luxe keuken is v.v. alle inbouwapparatuur.
Tweede verdieping; overloop met separaat toilet. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (twee grote en 1 kleinere) en een walk in closet met wasmachine kast, de luxe badkamer is v.v. een ligbad, separate douche, dubbele wastafel en een dakraam.

De woning is momenteel gedeeltelijk gemeubileerd, echter komen niet alle meubels die erin staan overeen met de foto’s, gestoffeerd is ook bespreekbaar.

Een prachtig appartement op een toplocatie!

Huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Elke/Beide
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1071 JC
Cornelis Schuytstraat
5-I
1
E4° 52' 14.4''
N52° 21' 22.9''
Kenmerken buurt
1 Minuten
1 Minuten
1 Minuten

VERHUURD

Cornelis Schuytstraat 5-I 1071 JC, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

4 Slaapkamers
1 Badkamers
150 m²
€3.750 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €3.750 Per maand
Beschikbaar vanaf : 02 July 2017
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1
Oppervlakte : 150 m²
Bouwjaar : -1906
Contact