Omschrijving

Schitterend en luxueus 2 slaapkamer GESTOFFEERD appartement, zicht op de gracht en een subliem dakterras van ca. 56 m2. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een fraai monumentaal pand aan de Keizersgracht en kenmerkt zich o.a. door het mooie uitzicht en de giga “daktuin”.

Het appartement is gelegen tussen de Leidsestraat en Leidsegracht, nabij de Spiegelgracht. De vele galerieën, musea, restaurants, cafés en de gezellige ‘negen straatjes’ liggen op loopafstand. Het appartement is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 1, 2 en 5).

Middels de mooie en hoge monumentale hal en een “luie” trap bereikt men het appartement op de tweede verdieping.

Indeling:

Hal met separaat toilet, master bedroom met inloopkast en toegang tot de berging en badkamer welke voorzien is van een ligbad, separate douche, toilet en wastafel. Brandnieuwe luxe open keuken v.v. alle inbouwapparatuur. Aan de voorzijde bevindt zich de royale woonkamer met open haard en de toegang tot de tweede slaapkamer.

Aan de achterzijde bevindt zich het spectaculaire dakterras van ca. 56 m2. Het dakterras is voorzien van een mooie lounge area en een grote eettafel met banken.

Huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1017 DK
Keizersgracht 451 II
2
E4° 53' 11.3''
N52° 21' 59''
Kenmerken buurt
5 Minuten
2 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
5 Minuten
30 Minuten

VERHUURD

Keizersgracht 451 II 1017 DK, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
97 m²
€2.500 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Monument : Ja
Prijs : €2.500 Per maand
Huur prijs : Exclusief
Beschikbaar vanaf : 01-07-2022
Uitzicht : Gracht
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 97 m²
Contact