Omschrijving

Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD luxe 2 slaapkamer appartement.

Indeling:

Middels de gezamenlijke entree bereikt u het appartement op de eerste etage.
U betreed de woning in de woonkamer waar u direct ervaart hoe ligt de woning is. Gelegen op een hoek van het gebouw waardoor alle ruimtes voorzien worden van fijn daglicht.
De woonkamer is verbonden aan de open keuken. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, vaatwasser, een combinatie oven-magnetron en ijskast met vriezer. De drie ramen in de woonkamer geven een vrij uitzicht door de stad en over het water.
Middels een deur betreed u de hal, vanuit hier heeft u toegang tot alle overige vertrekken. De toilet met fontein zijn separaat van de badkamer.
De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel en een ruime inloopdouche. Beide slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw en kijken richting het water.

Omgeving:

Op Zeeburg vindt u dit fijne appartement. Gelegen vlak achter de molen van Brouwerij ’t IJ. De buurt beschikt over alle fijne faciliteiten zoals een groot aanbod aan leuke kroegjes en restaurantjes. Tevens is er een mooi aanbod aan diverse winkels waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Tram en bushaltes liggen op steenworp afstand. Kortom, een ideale locatie!

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks CPI+1,5 %

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1093 SJ
Zeeburgerdijk 3-I
1
E4° 55' 37.3''
N52° 21' 57.7''
Kenmerken buurt
10 Minuten
20 Minuten
15 Minuten
10 Minuten
2 Minuten
2 Minuten
30 Minuten
10 Minuten

VERHUURD

Zeeburgerdijk 3-I 1093 SJ, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
58 m²
€1.800 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €1.800 Per maand
Huur prijs : Exclusief
Beschikbaar vanaf : per direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 58 m²
Bouwjaar : 1889
Dubbel glas : Ja
Contact