Omschrijving

Prachtig gestoffeerd dubbel benedenhuis met 4 slaapkamers, tuin, riante bergkelder en behoud van originele details, gelegen op geliefde locatie in Oud Zuid, met vrij uitzicht.

Indeling:
Op de bel etage is het entree met tochtportaal , hal voorzien van een ruime garderobekast en een separaat toilet.

De en suite kamer op deze verdieping heeft vrij uitzicht aan de voorzijde (speelplein Dufaystraat) waardoor de zon de hele dag naar binnen schijnt. De eetkamer is voorzien van een sfeervolle sier kachel en is middels prachtige originele en suite deuren met glas in lood ramen verbonden met het zitgedeelte. Via een aantal treden omlaag kom je op tuinniveau met de dichte luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur en toegang tot de achtertuin. Ondanks de ligging op het Noorden, schijnt de zon ’s middags en tegen de avond in de tuin.

Een trap naar beneden leidt naar een gigantische bergkelder met tevens de wasmachine aansluiting.

Vanuit de bel etage is de trap omhoog naar de tussenverdieping met een luxe badkamer v.v. ligbad, inloopdouche en wastafel, gelegen aan de tuinzijde, de trap loopt door naar de 1e verdieping met twee zeer royale slaapkamers, gescheiden middels originele en-suite deuren. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een balkon. Aan de voorzijde is nog een zijkamer en aan de tuinzijde op split level-achtige wijze nog een vierde slaapkamer.

Huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Centrale verwarming
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
Johannes Verhulststraat
172 huis
1075 HC
0
E4° 52' 17.6''
N52° 21' 15.5''
Kenmerken buurt
1 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
20 Minuten

VERHUURD

Johannes Verhulststraat 172 huis, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

4 Slaapkamers
1 Badkamers
155 m²
€3.900 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €3.900 Per maand
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 4
Badkamers : 1
Oppervlakte : 155 m²
Bouwjaar : 1906-1930
Dubbel glas : No
Contact