Omschrijving

Compleet gerenoveerd en gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en een balkon gelegen in een rustige straat van de Apollobuurt (Oud Zuid).

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Entree met ruime hal. Royale en zeer lichte woonkamer met luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Eerste slaapkamer en badkamer 1. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.
Trap naar de derde verdieping.

Derde verdieping:
Overloop met toegang tot het balkon en de berging. Royale master bedroom met badkamer ensuite. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.

Omgeving:
De woning is gelegen in de prachtige Schubertstraat achter de Beethovenstraat met haar diverse stijlvolle winkels, heerlijke restaurants en gezellige cafés. De door Berlage ontworpen buurt kenmerkt zich door vele pleinen en statige groene lanen. Het Vondelpark en het Beatrixpark liggen op loopafstand evenals het Museumplein.

De woning is met het openbaar vervoer en de auto makkelijk bereikbaar. Zowel het NS Station Amsterdam Zuid/W.T.C. als de belangrijke uitvalswegen (o.a. Ringweg A-10) en luchthaven Schiphol bevinden zich op geringe afstand.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks max. CPI+1,5%.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1077 GS
Schubertstraat
2 C
2
E4° 52' 40.6''
N52° 20' 53.6''
Kenmerken buurt
5 Minuten
15 Minuten
3 Minuten
3 Minuten
20 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Schubertstraat 2 C 1077 GS, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
122 m²
€2.250 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.250 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 122 m²
Bouwjaar : 1906-1930
Contact