Omschrijving

Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement op de begane grond met riante tuin.

Indeling

Middels een eigen entree op de begane grond betreed u dit ruime appartement. De hal die doorloopt tot het achterste gedeelte van het appartement geeft bij binnenkomst aan de rechter zijde toegang tot de kleinere slaapkamer. Met zijn ruime afmetingen erg geschikt als gastenkamer en werkkamer. Voorzien van de originele inbouwkast.
Verderop in de hal bevindt zich het separate toilet met fontein en de badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel een inloopdouche en een designradiator. Aan het einde van de hal treft u de “master bedroom”. Heerlijk licht en ruim, deze geeft middels dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin gelegen aan de achterzijde van het appartement.
Aan de linkerzijde van de hal, bij binnenkomst, treft een deur naar de woonkamer en een naar de eetkamer met open keuken. De woonkamer heeft een karakteristieke erker en de originele kasten en ensuite schuifdeuren. De eetkamer met open keuken geeft middels dubbele deuren toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van een koel-vries combinatie, een vaatwasser, inductie kookplaat en een vaatwasser.
De tuin gelegen op het Noord Westen is maar liefst ruim 60m2 en voorzien van een schuur.

Ligging

De woning is gelegen in een brede, rustige en groene straat op een ideale locatie in de populaire Rivierenbuurt. In de nabijgelegen Rijnstraat, Waalstraat en verderop gelegen Maasstraat vindt u vele winkels, restaurants en cafés. De woning is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Tram 12 en bussen 62, 65 en 245 stoppen op het Victorieplein. De Ring A10 en de oprit naar de A2 zijn vlakbij, tevens is het slechts 10 minuten fietsen naar het centrum.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks max. CPI+ 1,5.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1079 EX
Lekstraat
140 H
0
E4° 54' 10.5''
N52° 20' 40.4''
Kenmerken buurt
5 Minuten
15 Minuten
3 Minuten
3 Minuten
20 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Lekstraat 140 H 1079 EX, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
93 m²
€2.500 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.500 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 93 m²
Bouwjaar : 1932
Dubbel glas : Ja
Contact