Omschrijving

Luxe gerenoveerd, GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement aan de Overtoom met balkon aan de achterzijde en woonkamer met open keuken.

Indeling:
Vanuit het centrale trappenhuis bereikt u de entree op de derde etage. Deur met toegang tot woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van o.a. ijskast, vriezer, gasfornuis en vaatwasser. De woonkamer heeft grote ramen aan de straatzijde waardoor er veel licht naar binnen valt.
De badkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer, voorzien van een inloopdouche, ligbad en wastafel met meubel. Separaat toilet met fontein. Beide slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van de woning, vanuit beide slaapkamers is er toegang tot het balkon.

Locatie:
Gelegen in de hippe Helmersbuurt op 100 meter van de ingang van het Vondelpark. Centraal gelegen ten opzichte van de ring-A-10 en het Leidseplein. Op de Overtoom vind je leuke buurtwinkels voor dagelijkse boodschappen en de Albert Hein. Denk ook aan David Lloyd sportschool of Vondelgym. Loop de andere kant op voor De (Food) Hallen met bioscoop en de Ten Katemarkt. Met de auto rijdt u via het Surinameplein zo de ring A-10 op (S-106). Of de trein naar Schiphol via NS Station Lelylaan op 5 minuten.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks CPI+ 1,5.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1054 LM
Overtoom
542 III
3
E4° 51' 26.3''
N52° 21' 29.7''
Kenmerken buurt
3 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
5 Minuten
20 Minuten
3 Minuten

VERHUURD

Overtoom 542 III 1054 LM, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2 Slaapkamers
1 Badkamers
71 m²
€1.850 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €1.850 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 71 m²
Bouwjaar : 1911
Dubbel glas : Ja
Contact