Omschrijving

Gerenoveerd en GESTOFFEERD 3 slaapkamer appartement aan de Ceintuurbaan in de populaire de Pijp.

DELEN NIET MOGELIJK!

Indeling:
Middels de eigen entree bereikt u de ruime woonkamer en eetkamer met open keuken die zich bevindt aan de achterzijde van het appartement. Vanuit deze achterzijde van het appartement is het tevens mogelijk om de achtertuin te bereiken. De keuken is voorzien van alle gemakken.
Vanuit de woonkamer is er toegang mogelijk middels de trap tot zowel de souterrain etage als 1e. Op de eerste etage bevindt zich een ruime badkamer met inloop douche en wash basin, separate toilet en een slaapkamer aan de achterzijde.

Het souterrain is voorzien van een ruime slaapkamer aan de achterzijde en een ietwat kleiner slaapkamer aan de voorzijde. In het midden van deze etage bevindt zich de badkamer die voorzien is van een ruime inloop douche, wash basin en een separate toilet.

Locatie:
Gelegen aan de bekende Ceintuurbaan, op loopafstand van het Sarphatipark, de Albert Cuypstraat, de van Woustraat en alle andere highlights van “de Pijp”. Sportscholen, supermarkten en boetiekjes liggen allen op loopafstand.
Binnen enkele minuten bereikt u de ringweg A-10 met de auto. Het openbaar vervoer biedt vele mogelijkheden, tram nummers 3,12 en 4, metro NoordZuidlijn en het Amstel Station en Station RAI zijn allen snel en gemakkelijk te bereiken.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks CPI+1,5 %

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1074 EC
Ceintuurbaan
438 H
0
E4° 54' 10.3''
N52° 21' 18.4''
Kenmerken buurt
2 Minuten
15 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
25 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Ceintuurbaan 438 H 1074 EC, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

3 Slaapkamers
2 Badkamers
129 m²
€2.495 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.495 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Tuin
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Oppervlakte : 129 m²
Bouwjaar : -1906
Dubbel glas : Ja
Contact