Omschrijving

–ENGLISH TRANSLATION BELOW–

Gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement in de Transvaalbuurt.

Indeling:
Middels gemeenschappelijke entree bereikt u dit appartement op de derde etage. Het appartement biedt middels de hal toegang tot de ruime woonkamer en eetkamer met open keuken die zich bevindt aan de achterzijde van het appartement. Vanuit deze achterzijde van het appartement is het tevens mogelijk om het balkon te bereiken. De keuken is voorzien van alle gemakken.
Middels de interne trap in de hal kan de vierde etage bereikt worden waar de twee slaapkamers en de badkamer zich bevinden.
Deze etage is voorzien van een ruime slaapkamer aan de achterzijde en een ietwat kleinere slaapkamer aan de voorzijde. In het midden van deze etage bevindt zich de badkamer die voorzien is van een ruime inloop douche, wasbak, ligbad een separaat toilet.
Tevens heeft deze etage aan opslagkamer en bergruimte.

Locatie:
Gelegen aan de bekende Jan Bernardusstraat op loopafstand van het Sarphatipark, de Albert Cuypstraat, de Van Woustraat en alle andere highlights van “de Pijp”. Sportscholen, supermarkten en boetiekjes liggen allen op loopafstand.
Binnen enkele minuten bereikt u de ringweg A-10 met de auto. Het openbaar vervoer biedt vele mogelijkheden, tram nummers 3,12 en 4, metro NoordZuidlijn en het Amstel Station en Station RAI zijn allen snel en gemakkelijk te bereiken.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen. Indexatie: jaarlijks CPI+1,5 %

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1091 TT
Jan Bernardusstraat
10 III
3
E4° 54' 46.7''
N52° 20' 58.5''
Kenmerken buurt
2 Minuten
15 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
20 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Jan Bernardusstraat 10 III 1091 TT, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
95 m²
€2.000 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.000 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 95 m²
Bouwjaar : 1913
Dubbel glas : Ja
Contact