Omschrijving

Zeer licht en luxe drie dubbel benedenhuis beschikbaar voorzien van 6 slaapkamers, 2 badkamers, balkon en achtertuin. Het souterrain is voorzien van vloerverwarming. De woning is gestoffeerd en gerenoveerd met behoud van originele details.
Absoluut een bezichtiging waard!!

Indeling;
Begane grond:
Entree, tochtportaal, gang, separaat toilet, trap naar het souterrain en de eerste verdieping, toegang tot de woonkamer. De woonkamer is nog voorzien van de oude en suite deuren, waardoor de woonkamer in een zit- en eetgedeelte kan worden opgedeeld. Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot de half open keuken en de ruime achtertuin middels dubbele openslaande deuren. De keuken is voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur.

Eerste verdieping:
Trap naar de eerste verdieping. Overloop met separaat toilet, zeer ruime slaapkamer met erker aan de voorzijde (d.m.v. en suite deuren op te delen in 2 slaapkamers), kleine slaapkamer, tweede badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, separate douche en een dubbele wastafel.

Souterrain:
Trap naar het souterrain. Overloop, bergruimte (wijnkelder), twee grote slaapkamers voorzien van inbouwkasten, derde (kleinere) slaapkamer. De badkamer is in het midden gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van een kast met wasmachine en droger, separate douche, dubbele wastafel en toilet.
Het souterrain, behalve de berging, is voorzien van vloerverwarming.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
Valeriusstraat
110-huis
1075 GC
0
E4° 52' 4.1''
N52° 21' 14''
Kenmerken buurt
5 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
20 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Valeriusstraat 110-huis, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

6 Slaapkamers
2 Badkamers
225 m²
€6.500 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €6.500 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : 19-12-2022
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 6
Badkamers : 2
Oppervlakte : 225 m²
Bouwjaar : 1905
Dubbel glas : Ja
Contact