Omschrijving

Midden in de Rivierenbuurt, volledig gerenoveerd, GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement geheel voorzien van dubbel glas en houten vloeren.

Layout:

Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de eerste etage waar de toegang tot het appartement zich bevindt.
Vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 2 slaapkamers en de keuken. De slaapkamers bieden beide toegang tot het balkon. Een heerlijke ruimte waar prima een tuinset en een barbecue geplaatst kunnen worden.
De beide slaapkamers zijn ruim genoeg om een twee-persoonsbed in te plaatsen. De grootste slaapkamer is tevens voorzien van een kastenwand. In de kleinere slaapkamer zijn de wasmachine en droger geplaatst.
De keuken bevindt zicht tussen beide slaapkamers en is voorzien van een combi oven en magnetron, vaatwasser, inductie kookplaat, koelvries combinatie en Kokend water kraan.
Vanuit de hal is er tegenover de voordeur een badkamer met toilet. De badkamer heeft een zeer ruime inloopdouche en diverse plekken om toiletartikelen te bergen.
De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement. Deze is nog voorzien van de prachtige glas-in-lood ensuite deuren.
Hierdoor kan een extra kamer gemaakt worden danwel een separate eetkamer. De grote ramen zorgen voor een zeer lichte en warme ruimte.

Locatie:

Op loopafstand van de Rijnstraat, waar zich alle winkels en restaurantjes bevinden, en waar zich diverse supermarkten bevinden.
De tramnummers 4,12 en busnummers 62, 65, 245, 284 en metro halte noord zuid lijn Europaplein bevinden zich op loopafstand. Maar ook treinstations RAI en Amstel zijn gemakkelijk te bereiken. Met de auto zit u in nog geen 5 minuten op de ring naar oa de A2 en de A9.
Het de Mirandabad en het Martin Luther King Park zijn op 5 minuten loopafstand te bereiken.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

 

Kenmerken woning
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
Vechtstraat
112-I
1079 JP
1
E4° 54' 25.7''
N52° 20' 36.5''
Kenmerken buurt
5 Minuten
15 Minuten
10 Minuten
15 Minuten
10 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
20 Minuten
10 Minuten

VERHUURD

Vechtstraat 112-I, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2 Slaapkamers
1 Badkamers
48 m²
€1.650 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €1.650 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : 17-09-2019
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 48 m²
Bouwjaar : 1934
Dubbel glas : Ja
Contact