Omschrijving

Gestoffeerd 2 slaapkamer appartement midden in “de Pijp” recent gerenoveerd en voorzien van houten vloer.

Gezellig straatje in een levendige omgeving, op loopafstand van het sarphatipark en met de Ferdinand Bolstraat om de hoek.

Ligging:

Op de hoek met het Cornelis Troostplein en de Ferdinand Bolstraat. Loopafstand van de halte Noord- Zuidlijn en op fietsafstand van treinstation RAI. Alle winkels in de gezellige en her ingerichte Ferdinand bolstraat zijn op loopafstand. De Albert Cuypstraat, het Sarphatipark maar ook het Museumplein en Vondelpark zijn zeer eenvoudig te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de fiets. Tramnummers 3,12 en 24 bevinden zich op loopafstand.

Indeling:

Via het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de tweede etage. De hal geeft toegang tot de douche en het toilet en de keuken. De keuken voorzien van gasfornuis, vaatwasser, ijskast met vriezer en oven magnetron is ruim opgezet.

Vanuit de hal is er een deur naar de woonkamer. Met grote ramen en deuren naar een “Frans balkon”. De grote slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en wordt gescheiden van de woonkamer door ensuite stijl deuren. Deze kamer geeft toegang tot het balkon. Aan de voorzijde van het appartement bevindt een kamer die als tweede slaapkamer of studeerkamer gebruikt kan worden.

Huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.  

Kenmerken woning
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1072 JD
Cornelis Trooststraat 85-II
2
E4° 53' 25''
N52° 21' 2.5''
Kenmerken buurt
2 Minuten
10 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
2 Minuten
2 Minuten
20 Minuten
5 Minuten

Appartement te huur

Cornelis Trooststraat 85-II 1072 JD, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
57 m²
€1.575 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €1.575 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 57 m²
Bouwjaar : -1906
Dubbel glas : Ja
Contact