Omschrijving

Op prachtige locatie gelegen 3 kamer appartement met balkon.

Indeling: gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede etage, entree, separaat toilet met fontein, lichte woonkamer met balkon aan de voorzijde. De moderne dichte keuken is v.v. alle inbouwapparatuur, hoofdslaapkamer (2.54 x 3.60) gelegen aan de achterzijde met Frans balkon. De tweede slaapkamer met fontein is gelegen aan de voorzijde (2.34 x 2.89). Moderne badkamer v.v. ligbad, separate douche, dubbele wastafel, handdoek radiator en vloerverwarming.

Ligging:
De woning is gelegen in het zeer gewilde stadsdeel Oud-Zuid, vlakbij de ‘Cornelis Schuyt’ met zijn diverse exclusieve winkels en het prachtige Vondelpark. Alle voorzieningen zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen) bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij gelegen, evenals het winkelaanbod van de Zeilstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat, de woning ligt ook vlakbij het Concertgebouw, het Rijksmuseum en het Museumplein.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Centrale verwarming
: Kaal
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1075GJ
Valeriusstraat
200-II
2
E4° 51' 48.7''
N52° 21' 9.8''
Kenmerken buurt
5 Minuten
15 Minuten
10 Minuten
10 Minuten
1 Minuten
15 Minuten
1 Minuten

VERHUURD

Valeriusstraat 200-II 1075GJ, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2 Slaapkamers
1 Badkamers
60 m²
€1.700 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €1.700 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 60 m²
Bouwjaar : 1906-1930
Contact