Omschrijving

Stijlvol gemeubileerd appartement met 2 slaapkamers en zonnig dakterras gelegen op een prachtige locatie.
Het gehele appartementencomplex is in 1996 volledig gerenoveerd en onder architectuur verbouwd tot 11 luxe woningen. De hoofdingang bevindt zich aan de Nicolaas Witsenkade.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, trap naar derde verdieping.

Derde verdieping:
Entree, hal, ruime waskamer/ berging, separaat toilet met fontein, lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement met uitzicht over het water, open keuken v.v. alle moderne inbouwapparatuur. De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement, 1 slaapkamer is voorzien van een vaste kast, de andere slaapkamer geeft toegang tot het ruime, zonnige dakterras. De badkamer is v.v. een ligbad, separate douche en een dubbele wastafel.

Het appartement heeft een separate berging van ca. 6m2, deze berging is toegankelijk vanaf de Huidekoperstraat direct om de hoek gelegen van het appartement.

Omgeving:
De Nicolaas Witsenkade is een rustige kade met mooie oude platanen in stadsdeel Amsterdam Centrum, en is gesitueerd tussen de Weteringschans, het water van de Singelgracht en het Westeinde. Aan de overkant van de Singelgracht ligt de Amsterdamse Pijp met zijn vele winkels, cafe’s en restaurants en natuurlijk de beroemde Albert Cuypmarkt. Ook de Utrechtsestraat biedt een groot aantal speciaal-zaken en gelegenheden waar u goed uit eten kunt gaan. Veel andere uitgaansgelegenheden (theaters, bioscopen) bevinden zich op loopafstand van dit appartement. Met het openbaar vervoer kunt u alle kanten uit: de trams 4, 7, 10, 25 hebben een halte om de hoek. Met eigen vervoer bent u zo op de Ring A-10.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/internet en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Centrale verwarming
: Volledig uitgerust
: Gemeubileerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
Nicolaas Witsenkade
46 C
1017 ZV
3
E4° 53' 53.7''
N52° 21' 29.6''
Kenmerken buurt
3 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Nicolaas Witsenkade 46 C, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
95 m²
€2.250 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.250 Per maand
Beschikbaar vanaf : 01 Feb 2017
Uitzicht : Gracht
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 95 m²
Bouwjaar : -1906
Contact