Omschrijving

Zeer fraai, ruim opgezet, 3 kamer appartement (gestoffeerd) met riant balkon en waanzinnig uitzicht, LIFT en parkeerplaats in de ondergelegen garage.

De woning is gelegen op de derde verdieping van het complex Zuidkwartier, dat in 2008 is opgeleverd.

Het appartement is volledig geïsoleerd en de verwarming geschiedt middels stadsverwarming. Daarnaast beschikt de woning over een mechanisch ventilatie systeem.

In de onderbouw treft u een gemeenschappelijke fietsenstalling aan en ook de parkeergarage met eigen parkeerplaats.

Indeling:
Fraaie algemene entree aan de waterzijde, waar zich de brievenbussen, het trappenhuis en de liften bevinden. Op de derde verdieping bevindt zich de woning.

Entree met aansluitend de hal met garderobe en separaat toilet. Royale living met grote raampartijen wat een prachtig uitzicht geeft over het water. Moderne, open keuken met alle inbouwapparatuur.
Aan de zijde van de binnentuin ligt de master-bedroom met toegang tot de wasruimte en het ruime terras op het Zuiden. Tweede ruime slaapkamer. Luxe badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Dit prachtige en goed ingedeelde appartement is voorzien van een eiken houten vloer en is zo te betrekken!

Ligging en bereikbaarheid:
De woning is gelegen in een rustig stuk om de hoek van het Stadionplein. Op loopafstand, aan de Stadionweg, treft u winkels voor de dagelijkse boodschappen aan evenals diverse horeca gelegenheden. In de nabije omgeving zijn tal van goed aangeschreven scholen te vinden voor zowel basis als middelbaar onderwijs en kinderopvang. Niet al te ver gelegen vindt men de welbekende Beethovenstraat. Ontspannen kan in het Beatrixpark, het Amsterdamse Bos of het Vondelpark. Het openbaar vervoer is zeer nabij gelegen, evenals Station Zuid/WTC. Er is een zeer goede aansluiting naar Ringweg A-10, waardoor luchthaven Schiphol ook goed bereikbaar is.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

Kenmerken woning
: Volledig uitgerust
: 1
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
Afroditekade
152+PP
1076 DZ
Zuidkwartier
3
E4° 51' 14.9''
N52° 20' 48''
Kenmerken buurt
8 Minuten
15 Minuten
10 Minuten
1 Minuten
30 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Afroditekade 152+PP, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
106 m²
€2.350 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.350 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 106 m²
Bouwjaar : 2001-2010
Dubbel glas : Ja
Contact