Verhuur, aanhuur, beheer en relocation in Amsterdam e.o.

Sorteer opties
  • Oppervlakte
  • Prijs
  • Uitgelicht
Grid
List

Appartement te huur

Jan Bernardusstraat 10 III 1091 TT, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
20Foto's
--ENGLISH TRANSLATION BELOW--Gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement in de Transvaalbuurt.Indeling:Middels gemeenschappelijke entree bereikt u dit appartement op de derde etage. Het appartement biedt middels de hal toegang tot de ruime woonkamer en eetkamer met open keuken die zich bevindt aan de achterzijde van het appartement.
€2.250 Per maand

Appartement te huur

Keizersgracht 500 A, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
19Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd luxe 2 slaapkamer appartement met zonnig balkon gelegen aan de Keizersgracht!Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, hal met separaat toilet. Zeer lichte woonkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde van het pand met uitzicht over de gracht. De open keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur.
€2.250 Per maand

Appartement te huur

Ceintuurbaan 438 H 1074 EC, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

3Slaapkamers
2Badkamers
24Foto's
Gerenoveerd en GESTOFFEERD 3 slaapkamer appartement aan de Ceintuurbaan in de populaire de Pijp.DELEN NIET MOGELIJK!Indeling:Middels de eigen entree bereikt u de ruime woonkamer en eetkamer met open keuken die zich bevindt aan de achterzijde van het appartement. Vanuit deze achterzijde van het appartement is het tevens mogelijk om de achtertuin te bereiken. De keuken is voorzien van alle gemakken.
€2.750 Per maand

Appartement te huur

Jacob van Lennepstraat 12 I V 1053 HH, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
12Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd 1 slaapkamer appartement gelegen in Oud-West.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Eerste verdieping:Entree, woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een garderobekast.
€1.400 Per maand

Appartement te huur

Jacob van Lennepstraat 12 3 A 1053 HH, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
11Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd 1 slaapkamer appartement gelegen in Oud-West.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Eerste verdieping:Entree, woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en voorzien van een garderobekast.
€1.400 Per maand

Appartement te huur

Keizersgracht 500 B, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
20Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd luxe 2 slaapkamer appartement gelegen aan de Keizersgracht!Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, trap naar de derde verdieping.Derde verdieping;Zeer ruime en lichte woonkamer met open keuken met een prachtig uitzicht over de gracht. De open keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur.
€2.650 Per maand

Appartement te huur

Kuipersstraat 70 III 1074 EN, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
15Foto's
Compleet gerenoveerd GEMEUBILEERD appartement met 1 slaapkamer en 1 werkkamer gelegen in hartje Pijp te Amsterdam.Indeling: Gemeenschappelijke entree. Privé entree op derde verdieping. Hal met separaat toilet met fontein. Lichte royale woonkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement. Luxe open keuken v.v. alle inbouwapparatuur.
€1.650 Per maand

Appartement te huur

Lekstraat 140 H 1079 EX, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
19Foto's
Volledig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement op de begane grond met riante tuin.IndelingMiddels een eigen entree op de begane grond betreed u dit ruime appartement. De hal die doorloopt tot het achterste gedeelte van het appartement geeft bij binnenkomst aan de rechter zijde toegang tot de kleinere slaapkamer. Met zijn ruime afmetingen erg geschikt als gastenkamer en werkkamer.
€2.500 Per maand

Appartement te huur

Schubertstraat 2 B 1077 GS, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
11Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd 1 slaapkamer appartement gelegen in een rustige straat van de Apollobuurt (Oud Zuid).Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping:Entree, hal met separaat toilet. Royale en zeer lichte woonkamer met luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer met badkamer ensuite.
€2.100 Per maand

Appartement te huur

Schubertstraat 2 C 1077 GS, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
20Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers en een balkon gelegen in een rustige straat van de Apollobuurt (Oud Zuid).Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Entree met ruime hal. Royale en zeer lichte woonkamer met luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Eerste slaapkamer en badkamer 1.
€2.350 Per maand

Appartement te huur

Lomanstraat 101 II 1075 PZ, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
15Foto's
Ruim, licht en luxe appartement met 3 balkons in een van de mooiste straten van Oud Zuid. Gelegen in een rustige straat, nabij het Vondelpark, winkels en goede restaurants! Tevens zijn OV en de ring goed bereikbaar. De woning is GEMEUBILEERD.Indeling: Entree via het gemeenschappelijk trappenhuis naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Woonkamer met open keuken aan de voorzijde.
€1.750 Per maand

Appartement te huur

Weteringschans 157 III 1017 SE, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
12Foto's
Modern gerenoveerd, GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement gelegen op de derde verdieping in een pand aan de Weteringschans.Indeling:Vanuit het centrale trappenhuis bereikt u de entree op de derde etage. Toegang in de hal. Aan de voorzijde is de ruime woonkamer met open keuken gelegen. De keuken is voorzien van o.a. ijskast, vriezer, gasfornuis en vaatwasser.
€1.850 Per maand
69 Gevonden resultatenPer pagina