Verhuur, aanhuur, beheer en relocation in Amsterdam e.o.

Sorteer opties
  • Oppervlakte
  • Prijs
  • Uitgelicht
Grid
List

Appartement te huur

Lumeijstraat 42 II 1056 VZ, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
14Foto's
Royaal appartement met 2 slaapkamers gelegen in de Baarsjes.Indeling;Entree, hal, grote open keuken met de volgende apparatuur; oven, magnetron, vaatwasser, koel-/ vriescombinatie, 4 pits gas kookplaat en afzuigkap. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, Aan de voorzijde gelegen een ruime slaapkamer. De tweede slaapkamer bevind zich aan de achterzijde waar tevens de badkamer v.v.
€1.850 Per maand

Appartement te huur

Van Walbeeckstraat 48 III, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
12Foto's
Compleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers gelegen op de rand van De Baarsjes en Oud-Zuid.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de derde verdieping.Derde verdieping;Entree, hal met separaat toilet met fontein. Lichte royale woonkamer en luxe open keuken v.v. alle inbouwapparatuur. Hoofdslaapkamer met dubbele deuren naar het balkon.
€1.800 Per maand

Appartement te huur

Kinkerstraat 202 I 1053 EL, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
13Foto's
Compleet gerenoveerd 1 kamer appartement in het geliefde Oud West!Indeling;Gemeenschappelijk entree, trap naar de eerste etage, entree, lichte woonkamer aan de voorzijde. Luxe open keuken v.v. inbouwapparatuur; combi oven/ magnetron, vaatwasser, koel-/vriescombinatie, 4 pits gaskookplaat en luxe wasemkap. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft toegang to het balkon. Luxe badkamer v.
€1.650 Per maand

Appartement te huur

Jacob van Lennepstraat 12 2A, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
8Foto's
€1.425 Per maand

Appartement te huur

Albert Cuypstraat 136 II 1073 BJ, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
8Foto's
Luxe gerenoveerd en GEMEUBILEERD 1 slaapkamer appartement op de gezellige en wereld beroemde Albert Cuypstraat, volledig voorzien van vloerverwarming en met balkon aan de achterzijde.IndelingVia het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de toegangsdeur op de tweede tage.U betreed direct het sfeervolle en lichte appartement in de woonkamer met open keuken.
€1.550 Per maand

Appartement te huur

Albert Cuypstraat 132 I 1073 BJ, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
11Foto's
Luxe gerenoveerd en GESTOFFEERD 1 slaapkamer appartement op de gezellige en wereld beroemde Albert Cuypstraat, volledig voorzien van vloerverwarming en met balkon aan de achterzijde.IndelingVia het gezamenlijke trappenhuis bereikt u de toegangsdeur op de eerste etage.U betreed direct het sfeervolle en lichte appartement in de woonkamer met open keuken.
€1.600 Per maand

Appartement te huur

Albert Cuypstraat 136 IV 1073 BJ, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
8Foto's
Luxe gerenoveerd en GEMEUBILEERD 1 slaapkamer appartement op de Albert Cuypstraat. Voorzien van vloerverwarming en met balkon aan de achterzijde.IndelingMiddels de gezamenlijke entree bereikt u de toegang tot het appartement op de derde etage. Vanaf hier volgt een eigen trap naar de vierde etage waar u direct de woonkamer met keuken betreedt.
€1.550 Per maand

Appartement te huur

Albert Cuypstraat 132 IV 1073 BJ, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
7Foto's
Luxe gerenoveerd en GESTOFFEERD 1 slaapkamer appartement op de Albert Cuypstraat. Voorzien van vloerverwarming en met balkon aan de achterzijde.IndelingMiddels de gezamenlijke entree bereikt u de toegang tot het appartement op de derde etage. Vanaf hier volgt een eigen trap naar de vierde etage waar u direct de woonkamer met keuken betreedt.
€1.600 Per maand

Appartement te huur

Van Ostadestraat 135 E 1072 SW, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
16Foto's
Compleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met dakterras en 2 slaapkamers gelegen in hartje Pijp te AmsterdamIndeling: Gemeenschappelijke entree, trap naar de derde verdieping, entree, royale woonkamer en luxe open keuken v.v. alle inbouwapparatuur. Hoofdslaapkamer met dubbele deuren naar het balkon aan de achterkant van het appartement.
€1.950 Per maand

Appartement te huur

Schinkelkade 44 II 1075 VK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
14Foto's
GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement in de Hoofddorpplein buurt.Indeling:Via de gedeelde opgang bereikt u het appartement. De voordeur geeft toegang tot de hal en de keuken vanuit waar alle ruimtes bereikbaar zijn. De keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement en voorzien van o.a. vaatwasser, gasfornuis en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot het vernieuwde balkon.
€1.650 Per maand

Appartement te huur

Paardekraalstraat 2 IV 1092 JB, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
14Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd 2 slaapkamer appartement.Indeling: Gemeenschappelijke entree, trap naar de 4e etage, entree appartement. Royale en lichte woonkamer. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde, naast de woonkamer. De badkamer ligt rechts bij binnenkomst van het appartement, en is voorzien van een wastafel met meubel en inloopdouche.
€1.800 Per maand

Appartement te huur

Hoofdweg 228 I 1057 DG, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
12Foto's
Heerlijk licht en gerenoveerd GESTOFFEERD 1 slaapkamer appartement op de Hoofdweg in "de Baarsjes".Indeling:Via de gezamenlijke entree bereikt u het appartement gelegen op de eerste etage.Vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken.Aan de voorzijde van het appartement ligt de woonkamer die zeer ruim van maat is. Drie ramen aan de straat zorgen voor veel natuurlijk lichtinval.
€1.700 Per maand
69 Gevonden resultatenPer pagina