Verhuur, aanhuur, beheer en relocation in Amsterdam e.o.

Sorteer opties
  • Oppervlakte
  • Prijs
  • Uitgelicht
Grid
List

Appartement te huur

Van der Hoopstraat 128 IV, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
10Foto's
Gestoffeerd appartement met ruime slaapkamer geheel voorzien van dubbel glas.Indeling:Middels de gedeelde entree bereikt u het appartement op de vierde etage.De voordeur geeft toegang tot de trap die uitkomt in de woonkamer.Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer met open keuken.
€1.575 Per maand

Appartement te huur

Van der Hoopstraat 130 huis, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
14Foto's
Gestoffeerd appartement met ruime slaapkamer geheel voorzien van dubbel glas.Indeling:Middels de eigen entree bereikt u het appartement op de begane grond.De voordeur geeft toegang tot de lange hal die uitkomt in de woonkamer.Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer met open keuken inclusief eiland.
€1.650 Per maand

Appartement te huur

Nieuwezijds Kolk 12 III 1012 PV, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
13Foto's
Compleet gerenoveerd 1 slaapkamer appartement midden in het Centrum!Indeling; Gemeenschappelijke entree, trap naar de derde etage, entree. Woonkamer gelegen aan de voorzijde. Open moderne keuken v.v. inbouwapparatuur; combi-oven/ magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat met luxe wasemkap.
€1.550 Per maand

Appartement te huur

Elisabeth Wolffstraat 80 II 1053 TW, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
12Foto's
-- ENGLISH TRANSLATION BELOW --Compleet gerenoveerd gestoffeerd appartement met 2 slaapkamers gelegen in Oud-West.Indeling: Gemeenschappelijke entree, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping;Entree, lichte woonkamer en luxe open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Gang met separaat toilet en wasruimte.
€1.750 Per maand

Appartement te huur

Pretoriusstraat 46 III 1092 GH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
12Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd 2 slaapkamer appartementIndeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de 3e etage, entree appartement, hal met separaat toilet en kast met de wasmachine/droger aansluiting. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde (master bedroom), naast de woonkamer. Royale en lichte woonkamer.
€2.250 Per maand

Appartement te huur

Pretoriusstraat 46 IV 1092 GH, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

2Slaapkamers
1Badkamer
12Foto's
Compleet gerenoveerd en gestoffeerd 2 slaapkamer appartementIndeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de 4e etage, entree appartement, hal met separaat toilet en kast met de wasmachine/droger aansluiting. De eerste slaapkamer is gelegen aan de voorzijde (master bedroom), naast de woonkamer. Royale en lichte woonkamer.
€2.200 Per maand

Appartement te huur

Eerste Weteringdwarsstraat 44 A, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
15Foto's
Indeling;Eigen entree. Woonkamer gelegen aan de voorzijde. Open moderne keuken v.v. inbouwapparatuur; combi-oven/ magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat met luxe wasemkap. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Moderne badkamer v.v. douche, toilet, en designradiator. Wastafel meubel bevindt zich tussen de slaapkamer en badkamer.
€1.650 Per maand

Appartement te huur

Hondiusstraat 1 IV 1056 DK, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

1Slaapkamer
1Badkamer
13Foto's
GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement gelegen in Oud-West.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de vierde verdiepingVierde verdieping:Entree, slaapkamer aan de linker kant in de hal, gevolgd door de badkamer. Aan het einde van de hal bevind zich de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De tweede slaapkamer is gelegen aan de woonkamer.
€1.550 Per maand

Appartement te huur

Eerste Weteringdwarsstraat 36 III A 1017 TN, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

1Slaapkamer
1Badkamer
12Foto's
Compleet gerenoveerd 1 slaapkamer appartement midden in het Centrum!Indeling;Gemeenschappelijke entree, trap naar de derde etage, entree. Woonkamer gelegen aan de achterzijde. Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur; combi oven/ magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat met luxe wasemkap. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Moderne badkamer v.v.
€1.550 Per maand

Appartement te huur

Overtoom 226 II 1054 HZ, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
10Foto's
Luxe gerenoveerd, GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement aan de Overtoom met balkon aan de achterzijde en woonkamer met open keuken.IndelingVanuit het centrale trappenhuis bereikt u de entree op de tweede etage. Deur met toegang tot woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van o.a. ijskast, vriezer, gasfornuis en vaatwasser.
€1.750 Per maand

Appartement te huur

Hondiusstraat 1 I 1056 DK, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
11Foto's
GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement gelegen in Oud-West.Indeling:Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste verdiepingEerste verdieping:Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorkant bevindt zich de lichte woonkamer. Vanuit woonkamer en hal is de ruime keuken bereikbaar welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Twee gelijkwaardige slaapkamers.
€1.850 Per maand

Appartement te huur

Nieuwe Achtergracht 113 III 1018 WS, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2Slaapkamers
1Badkamer
11Foto's
Compleet gerenoveerd 2 slaapkamer appartement midden in de Weesperbuurt!Indeling; Gemeenschappelijke entree, trap naar de derde etage, entree. Lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde. Moderne keuken v.v. inbouwapparatuur; combi oven/ magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, 4 pits gaskookplaat met luxe wasemkap.
€1.750 Per maand
69 Gevonden resultatenPer pagina