Omschrijving

Zuid!

Indeling:
Gemeenschappelijk entree, trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping;
Entree, royale hal met separaat toilet en kastruimte. Ruime woonkamer en-suite met aan de voorzijde het balkon gelegen op het Zuiden. Aan de achterzijde is de open luxe keuken gesitueerd met een kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Tevens is er een frans balkon aanwezig.
Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers. De badkamer is gelegen aan de achterzijde en is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en ligbad.

Omgeving:
Door de ligging nabij het Museumplein, de grote verscheidenheid aan restaurants en de vele winkels- en speciaalzaken in deze omgeving, is de Nicolaas Maesstraat een zeer aantrekkelijke locatie om te wonen. De Albert Cuypmarkt is op loopafstand waar tevens een halte is van de Noord/Zuidlijn die u binnen 10 minuten naar het Centraal Station en binnen 5 minuten naar Station Zuid brengt. Voor ontspanning is het Vondelpark op enkele minuten afstand en de prachtige grachten in het centrum van Amsterdam zijn ook binnen een handomdraai te bereiken.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.  

Kenmerken woning
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
1071 RB
Nicolaas Maesstraat
38 II
2
E4° 52' 55.7''
N52° 21' 18.1''
Kenmerken buurt
4 Minuten
10 Minuten
3 Minuten
3 Minuten
25 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Nicolaas Maesstraat 38 II 1071 RB, Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
110 m²
€2.350 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.350 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 110 m²
Bouwjaar : 1906-1930
Dubbel glas : Ja
Contact