Omschrijving

Gestoffeerd en deels gerenoveerd dubbel benedenhuis met 4 slaapkamers, twee badkamers, kelder en riante tuin.

Layout:

Op de begane grond komt u middels de vestibule in de hal. Vanuit de hal heeft u toegang tot de kelder, het toilet en de woonkamer.
De woonkamer voorzien van houten vloer heeft een open ensuite indeling en een open keuken. Dubbele deuren geven toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van een groot  Smeg gasfornuis met over, een vaatwasser en een riante ijskast met vriezer.
Vanuit de hal is er een trap naar de kelder waar de c.v. installatie is en waar goede berg ruimte is.
Middels trap naar eerste etage. Hier bevinden zich twee grote en twee kleinere slaapkamers. Twee badkamers, waarvan een met bad en een met douche. Een separaat toilet en een kast voor de wasmachine.

Ligging:

De woning ligt op een toplocatie in een rustig gedeelte van Oud Zuid, op loopafstand van het Vondelpark alwaar u heerlijk kunt recreëren. De buurt wordt gekenmerkt door tal van leuke winkeltjes en cafeetjes en restaurants, om de hoek aan de Amstelveenseweg enerzijds of de Cornelis Schuytstraat en P.C. Hooftstraat anderzijds. Voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten bevinden zich in de nabije omgeving van de woning en ook openbaar vervoer (o.a. Haarlemmermeerstation) bevinden zich op loopafstand van de woning. Tevens is er een goede ontsluiting naar
Ringweg A-10.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

 

Kenmerken woning
: Volledig uitgerust
Beschikbare apparaten
Buurt
Nederland
NH
Amsterdam
1075 GJ
Valeriusstraat 200 Hs
0
E4° 51' 43.1''
N52° 21' 8.9''
Kenmerken buurt
10 Minuten
5 Minuten
30 Minuten
5 Minuten

Appartement te huur

Valeriusstraat 200 Hs 1075 GJ, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

4 Slaapkamers
2 Badkamers
140 m²
€4.000 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €4.000 Per maand
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 4
Badkamers : 2
Oppervlakte : 140 m²
Bouwjaar : 1906-1930
Dubbel glas : Ja
Contact