Omschrijving

Compleet en hoogwaardig gerenoveerd en GESTOFFEERD 2 slaapkamer appartement gelegen op een zeer gewilde locatie in Amstelveen Randwijck.

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Hal met meterkast en garderoberuimte. Zeer lichte woonkamer met een balkon aan de achterzijde (oost) en een open keuken met balkon aan de voorzijde (west). Trap naar de tweede verdieping met trapkast.

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken. Twee slaapkamers, beiden met een vaste kastenwand. Separaat toilet. Badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en de wasmachine en droger.

Ligging en bereikbaarheid:
Het appartement ligt op een ideale locatie nabij de Zuidas/WTC in de gewilde wijk Randwijck te Amstelveen (grenzend aan Amsterdam Buitenveldert). In de directe nabijheid zijn veel voorzieningen, zoals het winkelcentrum Groot-Gelderlandplein, sportfaciliteiten, recreatiemogelijkheden, maar ook scholen (van basisschool tot Universiteit) op loopafstand. Ook het Amsterdamse bos is op loopafstand gelegen.

Het centrum van Amsterdam is uitstekend bereikbaar met tramlijn 5 of metro 51. Openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend naar en van de Zuidas en Schiphol zelfs met aanwezigheid van een nachtbus. Met de auto bent u in korte tijd op de Ringweg A10.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Volledig uitgerust
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amstelveen
1181 AK
Iepenrodelaan
24-BVL
1181 AK
1
E4° 51' 50.7''
N52° 19' 14.4''
Kenmerken buurt
5 Minuten
5 Minuten
10 Minuten
10 Minuten

VERHUURD

Iepenrodelaan 24-BVL 1181 AK, Amstelveen, Noord-Holland Netherlands

2 Slaapkamers
1 Badkamers
85 m²
€1.800 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €1.800 Per maand
Huur prijs : exclusief
Beschikbaar vanaf : December 1st 2021
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 2
Badkamers : 1
Oppervlakte : 85 m²
Bouwjaar : 1951
Dubbel glas : Ja
Contact