Omschrijving

Luxe gerenoveerde studio (gemeubileerd of gestoffeerd) op geliefde locatie!

De studio is hoogwaardig gerenoveerd en is in het bezit van een A label. Woon/ slaapruimte met balkon en aparte kast met wasmachine aansluiting. Nieuwe keuken v.v. inbouwapparatuur en badkamer v.v. inloopdouche, wastafel en zwevend toilet. De studio kan voorzien worden van basis meubilair tegen een meerprijs van € 100,- per maand.

Ideaal voor een commuter!

Omgeving:
Gelegen op een bijzondere plek in Amsterdam, centraal en dichtbij alles wat Amsterdam te bieden heeft. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in de Jodenbreestraat en voor uw verse boodschappen fietst u in 5 minuten naar de Dappermarkt. De gezellig Utrechtsestraat is ook op loopafstand gelegen. Voor plezier en ontspanning kunt u terecht in het nabijgelegen Koninklijk theater Carré, de Hermitage, het Rembrandthuis, het Muziektheater, de Kleine Komedie, de Hortus Botanicus, het Tropenmuseum, het Scheepvaartmuseum, het science center NewMetropolis (NEMO), Artis en de vele nabij gelegen eetgelegenheden en bioscopen. Nabijgelegen parken zijn onder andere het Wertheimpark en het Oosterpark.

Openbaar vervoer:
Vele openbaar vervoersvoorzieningen waaronder de tram, bus en metro. Met de auto is er een goede ontsluiting naar de Ringweg A-10 via o.a. de IJtunnel en de Piet Heintunnel.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Elke/Beide
Beschikbare apparaten
Buurt
NL
Noord-Holland
Amsterdam
Plantage Doklaan
42 C
0
E4° 54' 45.9''
N52° 22' 5.2''
Kenmerken buurt
5 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
5 Minuten
2 Minuten
25 Minuten
5 Minuten
5 Minuten

Appartement te huur

Plantage Doklaan 42 C, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

0 Slaapkamers
1 Badkamers
20 m²
€1.095 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €1.095 Per maand
Huur prijs : Exclusief
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 0
Badkamers : 1
Oppervlakte : 20 m²
Bouwjaar : -1906
Dubbel glas : Ja
Contact