Omschrijving

NIET VOOR DELERS!!

Luxe gerenoveerd 4 kamer appartement (gedeeltelijk gestoffeerd) met tuin, gelegen op een zeer centrale en mooie locatie tussen de Leidsegracht en de Passeerdersgracht in het centrum van Amsterdam!

De grachten, het Leidseplein en de negen straatjes met tal van leuke boetiekjes, winkels, restaurants en cafe’s, alles op loopafstand!
Ook t.o.v. openbaar vervoer is deze woning gunstig gelegen.

Indeling; beletage, gemeenschappelijke entree, gang naar de entree van de woning, hal met separaat toilet met fontein, woonkamer met aan de achterzijde een werkkamer/ slaapkamer welke toegang biedt tot de tuin. De luxe keuken is gelegen tussen de woonkamer en de eetkamer, welke aan de voorzijde is gesitueerd. De keuken is v.v. alle inbouwapparatuur en veel kastruimte.

Vanuit de woonkamer trap naar het souterrain, hal met wasruimte en toegang tot alle vertrekken. Grote slaapkamer met toegang tot de tuin, tweede grote slaapkamer met een tweede toegang tot de straat, luxe badkamer v.v. dubbele wastafel, inloopdouche en designradiator. De woning is goed geïsoleerd en v.v. houten vloeren.

Huur is excl. g/w/e, tv/int en gemeentelijke heffingen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken woning
: Centrale verwarming
: Gestoffeerd
Beschikbare apparaten
Buurt
Nederland
NH
Amsterdam
Raamstraat
6A
1016 XM
0
E4° 52' 54.8''
N52° 21' 59.5''
Kenmerken buurt
1 Minuten
5 Minuten
7 Minuten
7 Minuten
25 Minuten
5 Minuten

VERHUURD

Raamstraat 6A, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

3 Slaapkamers
1 Badkamers
89 m²
€2.250 Per maand
Details woning
Woning type : Appartement
Woning soort : Huur
Prijs : €2.250 Per maand
Huur prijs : Exclusief
Beschikbaar vanaf : Direct
Uitzicht : Straat
Slaapkamers : 3
Badkamers : 1
Oppervlakte : 89 m²
Bouwjaar : -1906
Dubbel glas : Ja
Contact